Uw adviseur bij ziekte

Voorkom ziekteverzuim

Heeft u een conflictsituatie met uw werkgever bij uw ziekte, wenst u meer duidelijkheid in uw dossier, heeft u behoefte aan begeleiding en ondersteuning bij uw ziekteproces of heeft u andere verzuimgerelateerde vragen, dan helpt De Verzuimregisseur u graag verder.

De Verzuimregisseur begeleidt en ondersteunt werkgevers en werknemers middels een accurate en persoonlijke ondersteuning naar het optimale resultaat in het traject rond het ziekteverzuim. Ik ben de verbindende schakel tussen de werkgever en de werknemer tijdens het verzuimproces en begeleid hen met een motiverende, mensgerichte en betrokken aanpak naar het financieel het beste resultaat.

Langdurige arbeidsongeschiktheid leidt op den duur altijd tot vervelende (financiële) consequenties bij een werknemer. Door een werknemer goed te informeren en te begeleiden wordt zoveel mogelijk geprobeerd deze financiële consequenties te voorkomen.

De afgelopen jaren heb ik succesvol meerdere werknemers begeleid, waardoor deze hun werk bij de eigen werkgever hebben kunnen behouden of een andere passende baan hebben weten te vinden bij de eigen of andere werkgever, zodat de financiële gevolgen nihil zijn.

Voor meer informatie of direct advies vult u het contactformulier onderaan deze pagina in.

 

Neem contact op

Voor meer informatie of een adviesaanvraag kunt u contact met mij opnemen. Ik streef ernaar uw bericht binnen 48 uur te behandelen

14 + 14 =