Verzuim kost geld. 

 

Tarieven

Als een medewerker langdurig ziek is, brengt dat veel zorgen met zich mee. U bent verplicht het loon door te betalen, maar krijgt daar ‘niets’ voor terug. Het gevolg is dat u – in het uiterste geval – een vervangend medewerker aan moet stellen, die u natuurlijk óók moet betalen. Dit betekent extra kosten voor uw bedrijf en kan zorgen voor extra stress. Om uw kosten in kaart te brengen en deze zo laag mogelijk te houden kunt u De Verzuimregisseur raadplegen. 

Ook werknemers kunnen gebruik maken van de expertise van De Verzuimregisseur. Hij geeft u inzicht in uw verzuimdossier en maakt de te nemen stappen inzichtelijk. Samen zoeken jullie naar de beste oplossing voor alle partijen.

Verzuimregie TOTAAL

(€85 p.u. excl. BTW)

Verzuimregie is per ondernemer of werknemer verschillend. Waar de een met slechts een aantal uren geholpen is, kan de ander er juist langer over doen. Met het Verzuimregie Totaal pakket betaalt u per uur. Werkzaamheden die binnen dit pakket vallen, zijn

  • Telefonische ondersteuning bij alle vragen m.b.t. de lopende ziekteverzuimdossiers;
  • Vastleggen reïntegratiedossier van begin tot het eind, met alle noodzakelijke verplichte documenten;
  • Coördineren/regelen acties van interventiepartijen.

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat er gebruik wordt gemaakt van andere expertises als een bedrijfsarts, arbeidsdeskundige of interventiepartijen. Deze zijn niet bij dit pakket inbegrepen.

Enkelvoudig verzuimadvies

(€500 per dossier excl. BTW)

U kunt er ook voor kiezen om uw reeds lopende verzuimdossiers door mij te laten beoordelen. Aan de hand van een deskundige analyse geef ik u advies over de verder te nemen acties en overhandig ik u een overzicht met de te nemen stappen van de verschillende betrokken partijen.